Laulja:

ASPM ASPM
The name of the band means "Amateurish Association of Professional Musicans". Jan Spálený (voc, cornet, piano)
Michal Gera (flugelhorn, trumpet, voc)
Radek Krampl (vibraphone, voc)
Filip Spálený (tuba, bass guitar)
Filip Jeníček (dr). Discography:
Pořádný blues (1987)
Hotel Štístko blues (1989)
Vytopená dáma (1989)
Havran (1991)
Ještě jednou si vrznout (1993)
The Best Of Jan Spálený (1995)
Průhlednej chlap (1995)
Live – ASPM Na Petynce 1990 (1998)
…až srdce usedá (1999)
Teď bych to udělal líp (2001)


Read more about ASPM on Last.fm.
Minu paarilised


 

Kahjuks pole kasutajaid, kellele meeldiks "ASPM"

Uuri järgi, milline muusika nendele naistele meeldib!

Selle küsimusele pole ükski pildiga kasutaja veel vastanud