Close
Jälgi tähtsamaid uudiseid!

Uudis.net ‐ kõik populaarsemad Eesti uudised
reaalajas. Ühes kohas.

Loe uudised »
Üle 40 Eesti uudisteportaali

ja veel kümneid.

Flirtic Blogi


  • 11 saladust, mis aitavad ka tegelikult naisi paremini mõista
    December 26, 2011



    Naiste ja meeste maailmad on juba iseenesest täiesti erinevad ja lisaprobleemid oma naise mõistmisel kipuvad tekkima olukordades, mil su naine ütleb ühte, kuid mõtleb hoopis midagi teist. Kuidas küll selliseid asju mõista? 

    Toon välja 11 asja, mida mehed naiste kohta veel ei teadnud.

    1. Usalda oma naise mälu

    Naised jätavad meelde peaaegu kõik. Sina arvatavasti mäletad vaid seda, et te kohtusite mingil peol. Su naine aga mäletab, et tegu oli hoopis ärilõunaga. Ta mäletab isegi seda, mida te sõite ja jõite, millest te rääkisite, mis tal sel päeval seljas oli ja ta isegi mäletab, et sa ei teretanud teda korralikult.

    2. Üldse mitte naiselik

    See paneb sind küll tõenäoliselt imestama, kuid naised olevat seotud isegi järgnevate mitte väga naiselike asjade leiutamisega:
    ketassaag,
    skafander,
    kuulikindel vest,
    auto kojamehed,
    signaaltõrvik.

    3. Väljenda kõigi meeste nimel tänulikkust

    Naiste valmistatud on pool meie planeedi toidust, kuid neile kuulub vaid väike osa maast, mille pinnases toiduained kasvavad. Sa võiksid selle oma kallimale heastada, valmistades talle kõigi meeste nimel ühe suurepärase õhtusöögi.

    4. Vale võib väga lihtsalt üle huulte lipsata – millised on need kaks valet, mida kõige sagedamini kasutatakse?

    Üldiselt on kerge aru saada, kui naine valetab, kuid naiste jaoks pole mingi probleem (ja nad ei tunne sellepärast ka südametunnistusepiinasid) valetada kahe asja kohta – vanus ja rinnahoidja suurus. Ja kuigi nad väidavad, et pornofilmid neid ei huvita, vaatavad nad neid aeg-ajalt siiski.

    5. Lahendamatu mõistatus arvete maksmise ja uste avamise kohta

    Kui sa ei maksa ära restoraniarvet ja ei ava talle väljumisel ust, oled sa otseloomulikult maailma suurim mats. Samas, kui sa ei lase temal arvet maksta ja tal endal ust avada, siis sa ei tunnusta ta iseseisvust ja vabadust.

    Vaata tõele näkku, sul pole mingit võimalust võita – seega, lihtsalt ole härrasmees ja ava talle nii baari kui ka autouks. Isegi, kui ta väidab, et see talle ei meeldi, peab ta seda siiski väga romantiliseks. Iga naine unistab salaja “päästjast”. Kes küll suudaks neid naisi mõista?

    6. Pakkimise probleem

    Kuigi su meessoost sõpru ei häiri sugugi, kui tood neile pakkimata kingituse ja annad selle neile üle tavalises kilekotis, siis su tüdruksõber sellise asjaga ei lepi. Naistele mõeldud kingitused tuleb alati ilusasti pakkida, sest siis peab ta sind väga toredaks ja taktitundeliseks.

    7. Väljapääs hädaolukorraks: mine kullassepa juurde

    Rääkides kingitustest – kui oled kingituse ostmise viimasele hetkele jätnud, siis on parimaks valikuks ehted. Mitte odavad ehted, vaid tõelised ehted, mille on valmistanud kullassepp.
    Kindlasti ei meeldiks su kallimale teadmine, et käisid talle kingitust ostmas mõne oma naissoost sõbraga või lasid naissoost poemüüjal ehted välja valida. Sa pead kingituse ise välja valima!

    8. Naiste paradoks

    Naistel on alati midagi viga – neil on peavalud, krambid jne. Hoolimata sellest, elavad nad arvatavasti sinust tunduvalt kauem.

    9. Hoia oma pea selgena - mõlemad pead!

    Ära iial unusta, et on väga võimalik, et üheöösuhe võib lõppeda (soovimatu) rasedusega. Nimelt on naiste seksiisu kõige suurem just nende viljakal perioodil. Seetõttu on kondoom kohustuslik.

    10. Mineviku mälestused – ära jää talle vahele millegagi, mis on seotud su endiste kallimatega

    Naised hoiavad alles oma endistelt kallimatelt saadud kirjad, kaardid ja muu “sodi”. Kui tema aga peaks midagi taolist leidma sinu kodust, siis võib asi lõppeda tulekahjuga.

    Ükskõik, kui hästi sa need asjad ära peidad, ta leiab need ikkagi üles. Naistel on sünnipärane oskus kõige taolise leidmiseks.

    11. Naised on eriti osavad iga päev kriisiolukordi tekitama

    Kriisiolukordades suudavad naised meestest kergemini rahulikuks jääda ja kainelt mõelda. Nad harjutavad selleks igapäevaste kriiside käigus, kui mehed ei saa arugi, et käsil on kriis. Harjutamine teeb meistriks.

     

    Originaalartikkel Delfi Naistekas