Close
Jälgi tähtsamaid uudiseid!

Uudis.net ‐ kõik populaarsemad Eesti uudised
reaalajas. Ühes kohas.

Loe uudised »
Üle 40 Eesti uudisteportaali

ja veel kümneid.

Flirtic Blogi


  • Flirtic Dates - Kellega Sina järgmisena kohtingule lähed?
    January 18, 2012

    Tänasest on Sul Flirtic.ee’s võimalik kasutada maailmas unikaalset kohtinguteenust - leida omale ideaalne kaaslane ning lahe kohtinguidee ühest portaalist. Tutvustame Sulle - Flirtic Dates, mida on juba esimese 24h jooksul proovinud 3000 kasutajat!

    Kuidas Flirtic Dates toimib?

    1. Valid välja Flirticu kasutajatest ühe huvitava inimese, kellega meeleldi kohtingule läheksid. 

    2. Nupuvajutusega pakud oma väljavalitule erinevate võimaluste seast ühe kohtinguidee. (Kusjuures, valikus on kümneid erinevaid pakkumisi - nt. kinokülastus, kohvikupakkumised, restoranikülastused, kardisõidud jne.)

    3. Kui kutse saaja on ettepanekuga nõus, saab soetada kohtinguvautšeri, kusjuures maksta saab nii kohtingule kutsuja, kutse vastuvõtja või hoopiski ostu pooleks teha.Boonus: Vautšer sisaldab alati ühte n.ö. kirssi tordil - tasuta popkorni kinos, pokaali veini restoranis vms. 

    4. Vautšerit saab kasutada ainult juhul, kui mõlemad kohtingukaaslased ilmuvad kohale ning kohting toimub. Kui ei toimu, tühistatakse vautšer ning tellija saab kogu raha tagasi. 

    5. Kohtingule saab esialgu minna kolmes Eesti linnas - Tallinnas, Tartus ja Pärnus. 

    Usume, et Flirtic Dates saab olema põnev teenus Eesti vallalistele noormeestele ja neidudele. Portaalis saab ka kõige häbelikum eestlane astuda julgelt esimese sammu uute põnevate tutvusteni. Põhjamaisele rahvale on ju on tutvuste loomine vahetus kontaktis tihtipeale keeruline. Mis siin imestada, et näiteks Rootsis pidavat olema 50% abieludest saanud alguse internetist/tutvumisportaalidest ning iga viies USA kodanik, kes on püsisuhtes, on leidnud omale kaaslase just kohtinguportaalist.

    Soovita meile omalt poolt, milliseid kohtinguideid Sa Flirtic Dates-is näha ja proovida sooviksid?