Close
Jälgi tähtsamaid uudiseid!

Uudis.net ‐ kõik populaarsemad Eesti uudised
reaalajas. Ühes kohas.

Loe uudised »
Üle 40 Eesti uudisteportaali

ja veel kümneid.

Flirtic Blogi


  • 10 ideed unustamatuks kohtinguks
    March 27, 2012


    1. Minge koos vanni!
    Kui väljast tagasi tulete, haarake külmikust pudel vahuveini ja astuge otse vannituppa. Lase oma kleidil põrandale kukkuda ja kuuma ja vahusesse vanni. Peske teineteist aeglaselt ja pange oma kohtingule tuline punkt (kui mitte hüüumärk)!

    2. Hellitage end parima šokolaadiga
    Teate neid kalleid trühvleid ja šokolaadipallikesi, mis sind klaasi taga kutsuvad, kuid mille hinnasilt lihtsalt ära ehmatab? Vahel ju võib endale seda lubada — ostke enne kohtingule minemist mõned suussulavad maiused ja söötke need teineteisele. Selline õhtu algus tõotab tõeliselt meelierutavat sündmuste jätku.

    3. Muutke oma elutuba võlumaaks!
    Nihutage kohvilaud eemale ja katke terve põrand pehmete tekkide ja patjadega. Süüdake küünlad, avage pudel veini ja nautige seda pisut teistsugust miljööd.

    4. Palgake täiskuu ajal lapsehoidja
    Kui ilmad on soojemad, ärge veetke ainsatki täiskuuööd kodus. Minge mereäärde, jalutage pangal ja nautige seda valgust täis ööd kahekesi. Kui on kuumad suveööd, minge paadiga sõitma ja võtke ette väike vallatu suplus ja pange vesi tõeliselt lainetama.

    5. Joonistage teineteist
    Kõlab nagu 5. klassi kunstiprojekt? Ei — tegelikult on see väga lahe viis aega veeta. Istuge maha ja asuga teineteist paberile kandma. Kumbki ei tohi pilti näha enne, kui see valmis on — hiljem saate koos naerda/üllatuda/meelitatud olla. Proovige kindlasti!

    6. Laenutage kirjandust
    Teil on üle pika ajak üks õhtu omavahel ja me soovitame teil raamatutesse kaevuda? Uskuge, me ei räägi Dostojevskist või Remarque’ist — piiluge raamatukokku ja hiilige sealt tagasi koju terve sületäie seksiõpikutega. Pugege koos voodisse ja asuge lugema. Jagage kõiki uusi teadmisi oma partneriga ja miks mitte teooriat ka kohe praktiseerida? Garanteerime nalja ja elamusi täis õhtu!

    7. Minge tagasi minevikku
    Kindlasti olete koos oldud aja jooksul külastanud rohkelt erinevaid kohvikuid ja restorane. Miks mitte minna tagasi väiksesse armsasse kohvikusse, kus teisel nädalal teed rüüpasite? Külastage uuesti restorani, kus tähistasite oma esimese aasta täitumist. Veetke õhtu, meenutades kõiki ilusaid hetki, mis sellest saati teid saatnud on.

    8. Reisige piire ületamata

    Üks mõnusamaid asju, mida kallimaga koos teha, on kindlasti reisimine. Paraku pole selleks tihti aega ja raha. Küll aga on teil võimalik proovida igal kohtinguõhtul uut ja põnevat rooga, ühel nädalal Indiast, teisel Gruusiast… Avastage uusi söögikohti ja -elamusi. Koos uute kogemuste saamine lähendab teid veelgi!

    9. Korraldage privaatne kokteiliõhtu
    Aitab juba veinileti ees passimisest või vana lemmiku vahuveini ostmisest. Elu on liiga lühike, proovima peab midagi uut! Võtke ette lahedad kokteiliretseptid ja valige välja, mida te proovida tahaks. Ostke vajalikud koostisosad ja korraldage mõnusa muusika saatel lahe kokteilipidu ainult teile kahele!

    10. Spaapidu!
    Tee ettepanek veeta õhtu vannitoas. Vajate vannivahtu, aroomi- ja massaažiõlisid, kergeid snäkke ja… teineteist! See on uskumatu, kui kiiresti nii erutavalt möödunud aeg lendab!

    Allikas: redbookmag.com
    Loe täispikka artiklit Delfi Naistekast