Close
Jälgi tähtsamaid uudiseid!

Uudis.net ‐ kõik populaarsemad Eesti uudised
reaalajas. Ühes kohas.

Loe uudised »
Üle 40 Eesti uudisteportaali

ja veel kümneid.

Flirtic Blogi


  • Mis on parim kompliment naisele?
    April 25, 2012



    Komplimendid, mida naised ei salli

    Naised tahavad ausust. Kui kompliment ei ole siiras ja naine selle läbi näeb, saad vastutasuks pahase reaktsiooni.

    Kui sa kinnitad naisele, et ta näeb täna eriti hea välja, siis osadele naistele ei pruugi see meeldida. Sest kuidas jääb siis ülejäänud päevadega?

    Ole ettevaatlik komplimentidega mõnele konreetse kehaosa kohta, sest muidu uurib naine vastu, kas sulle siis ülejäänud keha ei meeldigi.

    Kompliment peab olema personaalne. Naine peab tundma, et see on mõeldud ainult talle, et sa ei ütle seda igale teisele, kes hea välja näeb.

    Komplimendid, mis teevad naised õnnelikuks

    Naisele meeldib, kui sa kiidad teda tervikuna. Kui mees leiab, et naine on atraktiivne ka pärast  hommikust ärkamist, vihmasadu või töölt tulles, siis on see naisele suurim kinnitus, et ta meeldib mehele sellisena, nagu ta on. Naine hindab pisikesi tähelepanekuid ja komplimente.

    Tegelikult ei ole sugugi raske naist õnnelikuks teha. Ütle ainult seda, mida mõtled. Ka flirtimise juures tasub siiraks jääda. Muidugi võid kiita tema ilusat naeratust, kauneid riideid ja võluvaid juukseid, kuid ülista ikkagi seda, mida tõesti hindad. Naine ootab komplimenti, mis on sama unikaalne kui ta ise - talle ei meeldi, kui teda nähakse seksobjektina.

    Parimad komplimendid on ausad ja isiklikud

    Olles kindlas suhtes, võid naisele ka seksuaalse varjundiga komplimente teha. Naised on õnnelikud, kui nad tunnevad, et on armastatud ja seksikad. Tihtipeale pole naised mõne oma kehaosaga rahul. Kuid kui sa leiad, et sinu arvates on tema tagumik näiteks väga seksikas (ja sa ei liialda), siis läheb see naisele korda. Kindlasti tuleks ettevaatlik olla liialdustega. Lause «Sa oled kõige ilusam naine maailmas» tuleks asendada pigem lausega «Minu jaoks oled sa kõige ilusam naine maailmas».

    Naisele meeldib, kui sa ütled, et ta lõhnab hästi, tal on ilus naeratus ja ta on parim. Kuid ennekõike meeldib talle, kui sa kohtled teda hästi, kingid talle tähelepanu ja väljendad oma kiindumust väikeste žestidega. 

    Loe täispikka artiklit Naine24.ee
    Originaalallikas  firearmnews.com